• NO EN SE DE
 • Din huskeliste 0
 • Om Helland

  Helland «en ener på helse- og pleiemøbler»
   
  Helland Møbler ble grunnlagt i 1947. Siden 1960 har vi laget møbler for kontraktsmarkedet. Vår målsetting har hele tiden vært å skape formsikker design, utvikle fleksible løsninger og holde høy kvalitet. Helland så tidlig nødvendigheten av å samarbeide med profesjonelle designere i utviklingen av produktene. Designkvalitet er i dag et av våre kjennetegn.
   
  Kontraktsmarkedet stiller strenge krav til leveringspresisjon, slitestyrke og design. Helland er en av de ledende produsentene av møbler til offentlig miljø i Norge. Våre løsninger har også vist seg konkurransedyktige i utlandet og eksport utgjør nå en betydelig del av omsetningen.
  Med vår moderne maskinpark og faglig dyktige stab er vi i stand til å løse oppdragene innenfor de avtalte rammer og frister.
   
  Møbler med god design skaper glede og estetisk velvære i det offentlige eller private rom. Hos Helland Møbler er vi overbevist om at mennesker venter lettere, samarbeider mer og oppnår bedre resultater i et miljø som både er funksjonelt og designmessig tiltalende. Verdien av dette lar seg vanskelig måle i annet enn ren trivsel. Trivsel lønner seg!
   
  Vi vil gjerne sammen med våre forhandlere bidra til å skape flere slike gode rom.

  Vi ønsker deg velkommen til vår kolleksjon.