• NO EN SE DE
 • Din huskeliste 0
 • 513DDB79-DE59-4B41-9489-E533180CAD0C.png

  Helland på Form Design Center

  I starten av september arrangerte vi i Helland Møbler en minimesse i Malmø. Sammen med ledende leverandører som Louis Poulsen, Camira, Fraster og Officeline presenterte vi både nyheter og andre produkter vi tilbyr våre forhandlere.
  513DDB79-DE59-4B41-9489-E533180CAD0C.png

  Fjording
  Fjording Arkitekt Eva Nyberg serverte faglig påfyll og tok oss med gjennom prosessen ved innredningen av Karolinska Sjukhuset i Sverige. Eva har også designet vår Fjording hvilestol, som er utviklet nettopp for sykehus, og gjennom dette samarbeidet har vi begge tilegnet oss enda mer kunnskap om kravene i fremtidens sykehus.

  Fjording_DSC9868.jpg (1).jpg
  Hvilestolen Fjording er designet av Eva Nyberg for Helland Møbler AS.

  Spesialisert leverandør
  Det at vi har spesialisert oss på funksjonelle møbler til helse- og omsorgsområdet gjorde at vi ble valgt ut som leverandør for Nya Karolinska Sjukhuset i Stockholm. Valget falt på Helland på bakgrunn av våre forutsetninger for å tilby nettopp møbler med funksjoner som møter kravene til god sittekomfort kombinert med de funksjonelle kravene som er særegne for sykehus.

  Helland har gjennom flere innkjøpsrunder blitt valgt som leverandør til Karolinska, og vi har blant annet levert modellen Duun, i Helge Taraldsens design.

  Duun-stolen-1.jpg
  Hvilestolen Duun er designet av Helge Taraldsen.

  Fokus på helse
  Under messen i Malmø viste vi frem nyheter og eksisterende produkter fra våre kolleksjoner. Vi ønsker å sette fokus på de helsemessige fordelene med våre møbler for å gi funksjonelle arbeidsplasser og for de med behov for funksjonstilpassede møbler.

  Oestrem-Helland-1.jpg
  Geir Østrem og Joakim Helland