• NO EN SE DE
 • Din huskeliste 0
 • Helland_Stockholm_furniture&light_fair_2018

  Helland med nyhetsslipp i Stockholm

  Full klaff på årets Stockholm Furniture & Light Fair-messe.

  I starten av februar fylte vi lasteplanet med årets nyheter og inntok den pulserende byen sammen med andre representanter fra designbransjen.  For oss i Helland er dette en av årets viktigste begivenheter. Her lanserer vi årets nyheter og snakker med kunder og bransjekollegaer om det vi arbeider med og for hver dag; funksjonalitet, design,  kvalitet og bærekraft.

  Trender og miljøpolitikk

  De tre mest fremtredende trendene på årets messe var 60- og 70-tallsestetikk, fokus på naturlige materialer, samt funksjonell minimalisme med lavt materialforbruk. Dette henger godt sammen med tidens krav til ansvarlig miljøpolitikk, og det vi selv har valgt å vektlegge i utviklingen av våre nyheter. 

  Entusiasme for form og funksjon 

  Spesielt møtte vår nye sittegruppe «Nordia»  stor entusiasme blant messedeltakerne for sine linjer tilbake til 50- og 60-tallet, kombinert med smarte funksjoner og komfort. Kolleksjonen er helhetlig, enkel å møblere med og passer for alle brukere, både funksjonsfriske og de med funksjonsnedsettelser.

  Nordia redigert.jpg

  Det samme kan sies om den nye spisestolen «Svea» med det tilhørende uttrekksbordet «Ark». Dette er design som virkelig har lyktes i å kombinere modernitet med de praktiske mål- og materialvalgene som kreves for å fungere i eksempelvis et sykehjemsmiljø, samtidig som møblenes design vil skli helt inn i mange nordiske hjem.

  Svea og Ark redigert.jpg

  God design til alle 

  Hos Helland mener vi at alle mennesker fortjener møbler med god design og smarte funksjoner. Gjennom kontinuerlig produktutvikling og fokus på bærekraft gjennom våre produkters livsløp, jobber vi for å tilby funksjonelle designmøbler av høy kvalitet til alle.

  Ta gjerne en titt i vår katalog om du vil se flere av våre produkter.  Kontakt oss

  Tlf: +47 70 27 90 00

  Email: helland@helland.no

  Facebook