• NO EN SE DE
 • Din huskeliste 0
 • Ledig stilling

  Helland Møbler AS er en ledende leverandør av møbler til kontrakts-markedet. Bedriften tilbyr sittemøbler, oppbevaringsmøbler og andre relaterte interiørprodukter, og har som mål å kombinere design med funksjon i markedet for helse- og pleiemøbler, og mot det offentlige miljø for øvrig.

  Bedriften har gjennomført en betydelig omstillings- og utviklingsprosess med blant annet etablering av egen produksjonsenhet i Estland, salgsselskap i utvalgte eksportmarkeder og en bevisst satsing på nye designprodukter mot primærmålgrupper.

  En har gjennom dette etablert et godt fundament for videre vekst og utvikling, med en forventet omsetning i 2017 på 70 MNOK. Bedriftens økonomiske plattform er solid.  Som ledd i videreutviklingen av Helland Møbler AS søkes det nå etter  ØKONOMIDIREKTØR/CFO


  i nyopprettet stilling.

   

  Stillingen vil rapportere til adm.dir. og inngå som sentral ressurs i bedriftens ledergruppe. De viktigste oppgavene vil omfatte:


  ·   Økonomistyring, oppfølging av nøkkeltall og rapportering på konsernnivå

  ·   Oppfølging av datterselskaper ift. styring, prosessforbedring m.v.

  ·   Finansiering (av drift, investeringer, prosjekter)

  ·   Organisasjonsutvikling

  ·   Avlastning av Administrerende Direktør på viktige utviklingsprosjekter

  ·   Organisering av ledermøter/lederforum

  ·   Forberedelse og referentoppgaver knyttet til styrearbeid

   

  Vår nye CFO bør ha høyere økonomisk utdannelse, industribakgrunn og erfaring fra ledelse av økonomifunksjonen, helst med internasjonal erfaring. Av personlige egenskaper vil ledelseskompetanse, resultatfokus, gjennomføringsevne og relasjonsbyggende egenskaper være sentrale aspekter for å lykkes i stillingen.


  Helland Møbler kan tilby en spennende og utviklende stilling med en sentral rolle i å realisere bedriftens klare vekstambisjoner, og i et miljø preget av innovasjon og et sterkt kundefokus. Arbeidssted vil primært være ved vårt hovedkontor i Stordal, med det vil måtte påregnes en del reisevirksomhet.


  Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av adm.dir. Joakim Helland, tlf. 958 09 013 eller vår rådgiver hos MRB AS; Bjørn Gjerde, tlf. 915 57 344.


  Søknader sendes på e-post til bg@mrb.no innen 5.02.17